blå sygesikringsbevis norge

En aftale blandt de nordiske lande - Nordisk konvention. Du kan få oplysninger om reglerne for sygesikring i Norge hos forbindelsesorganet.


News Sos International English

Læs mere hos Helfo helfono Se på EU-Kommissionens hjemmeside hvordan du er dækket med det blå kort i Norge.

. Tjek udløbsdatoen på dit blå sygesikringsbevis hvis du skal uden for Danmarks grænser til sommer. Det blå sygesikringskort dækker heller ikke den evt. Danmark er en del af den nordiske konvention om social sikring og det vil således typisk være tilstrækkeligt at vise det gule sygesikringskort hvis ikke du har det blå.

Det blå EU-sygesikringskort blev indført i 2014 og er gyldigt i fem år. Det blå EU-sygesikringskort der i daglig tale blot kaldes det blå sygesikringskort er et sygesikringskort der giver dig ret til samme behandling som borgerne i det land du rejser i hvis der opstår behov for læge- eller sygehusbehandling medicin mm. Operation dog blive dækket.

Island Norge og Sverige. Med det blå EU-sygesikringskort har du ret til samme sygesikring som borgerne i det land du rejser i. HELFO Postboks 2415 N-3104 Tønsberg Norge.

Det skal du selv betale hvis du ikke har en rejseforsikring. Du skal bruge det blå EU-sygesikringskort når du rejser til et andet EU-land Norge Island Schweiz eller Liechtenstein. Der gælder særlige regler for hjemtransport fra Finland Island Norge og Sverige pga.

Her kan du bestille det blå EU-sygesikringskort. Vær opmærksom på om du snart skal have udskiftet dit og familiens kort. Det blå EU-sygesikringsbevis dækker ikke for transporten hjem hvis du bliver syg er ude for en ulykke eller dørI lande som Sverige Norge Island og Finland er der særlige regler for hjemtransport.

Du skal bruge det blå EU-sygesikringskort når du rejser til et EU-land Norge Island Liechtenstein eller Schweiz. Det blå EU-sygesikringskort giver dig adgang til offentlig behandling på lige fod med andre borgere i EU Norge Island Liechtenstein og Schweiz. Det blå sygesikringskort kan bruges i følgende lande.

Kortet dækker dog ikke behandling på private hospitaler eller anden privat behandling. 47 800 43 573 E-mail. Med det blå sygesikringsbevis eller anden privat rejseforsikring i hånden vil din behandling herunder evt.

Kortet dækker eksempelvis ikke. Det dækker det blå EU-sygesikringsbevis ikke. Det er Udbetaling Danmark der behandler ansøgninger om det blå EU-sygesikringskort og udsteder kortet.

Det blå sygesikringsbevis dækker ikke alt. Du vil normalt modtage kortet på din adresse i løbet af 2-3 uger. Det er Udbetaling Danmark der behandler ansøgninger om det blå EU-sygesikringskort og udsteder kortet.

Bestil det blå EU-sygesikringskort. Du kan bestille kort til dine børn under 18 år hvis de bor på samme adresse som dig. Med det blå EU-sygesikringskort har du ret til samme sygesikring som borgerne i det land du rejser i.

Kortet dækker heller ikke hjemtransport - hverken hvis transporten er ordineret af en læge eller ved. Egenbetaling der kan være ved sygebehandling i det pågældende land. Du skal bruge det blå EU-sygesikringskort når du rejser til et andet EU-land Norge Island Schweiz eller Liechtenstein.

Når du søger om det blå EU-sygesikringskort får du automatisk sendt et. Det blå EU-sygesikringskort er et kort der viser at du har ret til behandling på samme vilkår som borgerne i det land du rejser i. Kortet er gratis og er gyldigt i op til fem år.

Det blå kort skal med hvis man rejser inden for EU samt til Norge Island Liechtenstein eller Schweiz. Kortet giver nemlig turisten ret til samme sundhedsydelser som borgerne i de enkelte EU-lande foruden Norge Island Schweiz og Lichtenstein hvis kortet er fornyet og gyldigt. Kortet giver ret til sundhedsydelser på samme vilkår som borgerne i det land man opholder sig i.


Eu Sygesikring Naestved Kommune


Rejsesygeforsikring Det Bla Kort Patienthandbogen Pa Sundhed Dk


Bla Eu Sygesikringsbevis Er Du Altid Daekket Esbjerg Lokale Nyheder


Bla Sygesikring Alt Hvad Du Bor Vide Om Det Bla Sygesikringskort


Eu Sygesikringsbevis


Det Bla Eu Sygesikringskort Sos International


Rejseforsikringer


Det Bla Sygesikringskort Alt Hvad Du Behover At Vide Europaeiske Erv


Sundhedskort Jammerbugt Kommune


Hvor Meget Det Bla Sygesikringsbevis Daekker I Forskellige Lande I Europa Storbritannien Bulgarien Frankrig


Efficiently Sense I Will Be Strong Initiative Lively Lotus Bla Sygesikringskort Skiferie Vaughanwilliamsfestival Com


600 000 Danskere Far Brug For Nyt Blat Sygesikringskort


Det Bla Sygesikringskort Roskilde Kommune


600 000 Danskere Far Brug For Nyt Blat Sygesikringskort


Det Bla Sygesikringskort Giver Danske Turister Problemer Indland Dr


Eu Sygesikringskort


Undga Monster Regning Forny Dit Bla Eu Sygesikringskort Dcu


App Hjaelper Med Brug Af Blat Sygesikringskort


Blat Sygesikringsbevis Og Gult Sundhedskort Hvordan Fungerer De Nye Sygesikringskort

No comments for "blå sygesikringsbevis norge"